Menu

Cinci designeri de interior români care ne plac de la foarte mult în sus

Cinci designeri de interior români care ne plac de la foarte mult în sus

by ioooi, 22 June 2017

Designul de interior este ca fotbalul. Toată lumea se pricepe și își dă cu părerea. Dar, ca în orice domeniu care captivează pasiunile oamenilor, lucurile nu-s niciodată simple. E enorm de multă muncă în spatele oricărei amenajări, plus talent, experiență și acel je ne sais quoi prin care se face diferența dintre un proiect frumos și unul fabulos.

Mai mult, să fii designer de interior înseamnă să fii un pic și psihanalist. Atunci când iei asupra ta responsabilitatea de a organiza spațiul de viață al unei alte persoane, ai nevoie de mult tact și empatie. Trebuie să fii în stare să înțelegi ce își dorește clientul și apoi să-l convingi de ce anumite soluții sunt corecte, în timp ce altele par bine pe hârtie, dar se pot dovedi dezastruoase în practică. Prin urmare, toată admirația noastră pentru cine face această meserie dificilă, dar minunată.

Vă prezentăm așadar cinci designeri români ale căror proiecte ne impresionează de fiecare dată

Anna Chițan, Anterior

Amenajările Annei Chițan au mereu un aer retro, cu accente calde de culoare și o atenție incredibilă pentru cele mai mici detalii. Există ceva de la dolce vita în lucrarile ei care ne invită mereu să visăm cu ochii deschiși.

Sorana Buzinschi

Ne place mult felul în care proiectele Soranei îmbină elemente clasice masculine de gentleman’s club (piele, lemn polișat) cu piese uber contemporane.

Eliza Yokina, SYAA

Amenajările semnate de Eliza Yokina sunt incredibil de primitoare, marcate de detalii jucăușe și piese comfortabile și totodată extrem de stylish. Ori de câte ori îi admirăm o lucrare, ne dorim să ne reamenajăm și noi casa.

Corvin Cristian

Corvin Cristian creează o ordine naturală într-o aglomerație de teme, obiecte și motive. Felul în care potrivește atât de bine această abundență de stiluri, piese de mobilier și obiecte de decor are ceva magic.

Diana Roșu și Bogdan Ciocodeică

Proiectele Roșu-Ciocodeică combină naturalul cu minimalul și funcționalul, iar rezultatele sunt mereu spectaculoase. Fiecare spațiu amenajat de cei doi are cel puțin o idee ingenioasă care ne captivează atenția și imaginația.

Credem că ce au în comun toți acești designeri este felul în care îmbină un stil semnătură (le recunoști imediat mâna într-o amenajare) cu capacitatea de a se reinventa cu ocazia fiecărui nou proiect.

2 Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*