Acest stil este regăsit în puține locuințe, însă se bucură de un mare succes, deoarece este nu numai ușor de recreat, dar nu este foarte costisitor, deoarece constă din accesorii de mobilier disponibile și pe piețe.

Stilul etno este stilul preferat al celor care își doresc să se bucure de o atmosferă exotică chiar și acasă, cu ajutorul obiectelor care aduc în actualitate farmecul vremurilor și ținuturilor îndeărtate. Acest stil nu a ieșit din modă, dimpotrivă, elementele etnice sunt utilizate în interioarele contemporane.

Când vorbim despre stilul etnic, în general, ne referim la stilul african sau estic. Stilul african este caracterizat de mobilierul realizat manual din lemn, cum ar fi mesele și scaunele, sau fibrele țesute cum ar fi răchita sau ratanul. Stilul oriental este caracterizat printr-o atenție specială față de țesături, cum ar fi cele persane sau într-o versiune mai ușoară, cum ar fi tapițerii făcute cu resturi de pânză.

Printre cele mai valoroase accesorii de mobilier sunt pernele și mobilierul tapițat, interpretate într-un mod diferit față de cel european. În astfel de culturi este foarte comun să stea sau se așeze direct pe pământ, atât pentru a mânca, cât și pentru a medita.

Pentru a crea un decor etnic perfect, trebuie să urmezi niște sfaturi simple. În primul rând, trebuie să acorzi atenție culorii, de preferat sunt culorile cele mai vii și luminoase, atât pe pereți, în culori solide sau cu modele florale sau naturale, cât și pe mobilier.

Accesoriile și modelul de pe mobilier trebuie să fie realizate manual, din lemn, material predominant sau fibre țesute. Liniile sunt rotunjite, supuse proceselor de procesare care creează o dimensiune tridimensională foarte elegantă, care oferă un detaliu baroc.

Suprafața pardoselii este acoperită cu covoare, atât în versiunea cea mai valoroasă a covoarelor persane, cât și cea mai simplă dintre covoarele din materiale reziduale.

Pentru a intra în atmosfera etnică și pentru a reproduce acest stil în casa dvs., te poți inspira din numeroasele idei propuse de ioooi. din categoria cu produsele în acest stil: https://bit.ly/2IG92lk