Livrare si retur

Livrarea produselor comandate se va face astfel

Livrarea comenzilor se face prin intermediul firmei de curierat FANCOURIER.

Plata la livrare se face numerar, in lei, la valoarea din documentele care insotesc produsele, respectiv AWB ramburs. Curierii cu care colaboram NU va pot solicita nici o alta suma in afara celei din documente (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 2-3 zile pentru produsele care sunt pe stoc si 2 si 6 saptamani pentru produsele pe comanda speciala, din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anuntindu-va in prealabil despre aceasta situatie.

In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de 15 zile, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata iar pentru produsele comandate special Sc Esko Image Srl isi pastreaza dreptul de a retine contravaloarea avansului platit.

Va rugam sa verificati ambalajul produselor primite prin firmele de curierat rapid partenere in momentul primirii, formuland eventualele reclamatii in prezenta curierului si inainte de a semna de primirea bunurilor. ESKO Image SRL isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea curierilor.

Eventualele probleme, ce pot aparea in privinta produselor, se vor solutiona prin intermediul societatii noastre.

Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet prin curier rapid va rugam sa le solicitati prin e-mail pe adresa io@ioooi.ro, numarul de AWB si data acestuia.

 

Acum ai posibiliatea de returnare a produselor in termen de 10 zile.

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului se poate face in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile, cu exceptia produselor care nu sunt in stoc si care se livreaza strict pe baza de comanda speciala cu achitare de avans in prealabil.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului (OG 130/2000 Art 4 (1) lit. b).

Incheierea contractului de vanzare-cumparare are loc in momentul emiterii facturii fiscale (aceast document tine loc de contract conform legislatiei romanesti) si nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin email (sau alte mijloace de comunicare) a confirmarii automate de primire a comenzii.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, etc). Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii si numai prin transfer bancar.

Produsele ce urmeaza a fi returnate nu vor fi primite de catre serviciul nostru specializat decat corect amabalate in colete si cu formularul de returnare semnat si atasat, colete care vor fi expediate pe adresa centrului nostru de colectare a produselor din Str. Harmanului, F/N Localitatea Bod, Brasov . Nu vom ridica colete expediate pe alta adresa, si nu vom ridica coletele de la oficiile postale. Pentru expedierea coletelor va rugam sa folositi acelasi serviciu de curierat prin care ati primit produsele. Nu primim la retur produse neambalate. 

In momentul sosirii coletelor in serviciul nostru specializat se va face o scurta verificare vizuala a coletului in prezenta curierului. Daca se constata urme de loviri sau manipulari defectuoase ale coletului, sau daca starea acestuia nu este impecabila din punct de vedere al integritatii, se va face un proces verbal care sa semnaleze aceste probleme si o copie va fi inmanata curierului. Toate coletele primite si care respecta aceste conditii de returnare vor fi desfacute si fotografiate pentru a consemna starea la receptie a produselor din interior, si pentru a verifica daca starea produselor este identica cu starea lor din momentul completarii formularului de returnare (in momentul completarii formularului, pe baza asumarii raspunderii, clientul trebuie sa consemneze starea produselor in scris si/sau prin fotografii). Orice inadvertenta intre starea declarata de consumator la completarea formularului de returnare si receptia propriu-zisa a produselor de catre personalul nostru specializat va conduce respingerea returului produselor, clientul fiind raspunzator de transportul acestor produse pana in sediul nostru specializat.

Clientul va fi instiintat in termen de 72 de ore de la primirea coletului de aceasta situatie si va putea alege daca primeste inapoi pe cheltuiala sa produsele neconforme cu declaratia sa si produsele care nu mai sunt in aceeasi stare in care au fost livrate initial clientului, sau daca accepta aducerea acestor produse la starea initiala. Societatea noastra poate percepe taxe suplimentare in cazul returnarii produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc., sau care nu corespund cu declaratia clientului din momentul completarii formularului de returnare, pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului, cu acordul clientului.

Termene si conditii

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul ioooi.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in
paragrafele urmatoare.

 

ioooi. Domeniul www.ioooi.ro impreuna cu magazinul virtual si toate instrumentele software/baze de date necesare este administrat de ESKO Image SRL in scopul comercializarii produselor prezentate in site. Partenerul comercial al clientului persoana fizica sau juridica este ESKO Image SRL care are in proprietate, vinde catre clientul persoana fizica sau juridica produsele prezentate in site si incaseaza de la acesta contravaloarea lor. ESKO Image SRL furnizeaza bunurile si serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. ESKO Image SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.ioooi.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Societatea ESKO Image SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc. ESKO Image SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.ioooi.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza. Preturile produselor de pe www.ioooi.ro sunt exprimate in euro, includ TVA si sunt valabile sub rezerva erorilor de pret / disponibilitate umane de introducere. Facturarea se va face la cursul BNR din ziua facturarii. Daca ati comandat un produs cu pretul/disponibilitatea afisat eronat, veti fi contactat prin e-mail sau telefonic pentru a valida comanda in noile conditii. ESKO Image SRL isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.


COMUNICARI ELECTRONICE
ioooi. Prin accesarea site-ului www.ioooi.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii ESKO Image SRL, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la ESKO Image SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.


ACCESUL LA SITE
ioooi. Societatea ESKO Image SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii ESKO Image SRL, fara acordul scris al acesteia.


DATELE PERSONALE
ioooi. Pe site-ul www.ioooi.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea ESKO Image SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre ESKO Image SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.


SECURITATEA INFORMATIILOR
ioooi. ESKO Image SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. ESKO Image SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.ioooi.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea ESKO Image SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.


RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE
ioooi. ESKO Image SRL granteaza originalitatea produselor livrate. Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta ESKO Image SRL in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.


LIMITARI ALE RESPONSABILITATII
ioooi. Site-ul www.ioooi.ro si materialele aferente sunt oferite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile”. Societatea ESKO Image SRL nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site. ESKO Image SRL nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.


DREPT APLICABIL. LITIGII
ioooi. Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea ESKO Image SRL si asociatii/ partenerii/ afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre ESKO Image SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.


DECLINAREA RESPONSABILITATII
ioooi. ESKO Image SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a. ESKO Image SRL nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc, epuizarea editiei, etc). In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de ESKO Image SRL, dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor societatii ESKO Image SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de ESKO Image SRL de la respectivul client. Dupa trecerea celor 10 zile de la expedierea produselor, societatii ESKO Image SRL nu i se mai poate cere in nici un fel returnarea banilor. De asemenea, dupa 10 zile, clientul nu mai poate returna produsele, insa produsele pot fi inlocuite daca reclamatia este intemeiata. Produsele, atunci cand este cazul, vor fi insotite de certificatul de garantie original emis pentru produs. ESKO Image SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site in ceea ce priveste preturile sau alte date/detalii legate de produse, direct sau indirect. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, societatea ESKO Image SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.


POLITICA DE PRETURI. TRANSPORTUL PRODUSELOR
ioooi. Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Pentru a onora o comanda valoarea acesteia trebuie sa fie de minim 500 RON. Societatea ESKO Image SRL va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre ESKO Image SRL.


DISPOZITII FINALE
ioooi. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

by ioooi. @ 2015

Despre ioooi.

it's not about is... it's about design...

ioooi. Creat din pasiune pentru frumos si destinat oamenilor pasionati de design. Misiunea noastra este de a deveni sursa de inspiratie in materie de design pentru profesionisti dar si pentru oamenii pasionati de design, care au acum acces la cele mai noi produse din domeniu. Ne propunem sa comercializam exclusiv produse create de cei mai renumiti designeri, devenind un loc de intalnire inedit intre oamenii pasionati de design si ultimele aparitii in materie de design de interior.

"despre ioooi." @ 2015.

Table of Contents